HOME  SPORTEN  GYM


Gym
Maak kennis met de Gymcommissie


Als volwaardige sportvereniging is een goed uitgeruste Gym niet meer weg te denken. Op Oase staat er daarom al jarenlang een volwaardige Gym waar bijvoorbeeld onze sporters gericht kunnen werken aan de versterking van de juiste spiergroepen en waar vele andere leden enthousiast aan krachttraining en aan fitness doen. De apparatuur van de Gym is gevarieerd en bestaat onder andere uit losse gewichten en krachttraining apparatuur, fitness apparatuur en verschillende apparaten die de hartslag en de conditie een gezonde uitdaging bieden. Ter verbetering van de gym faciliteiten is dit jaar de ruimte vergroot en is er voor de nabije toekomst een aanzienlijke investering in nieuw apparatuur gepland. De voorzitter van de gymcommissie Dhr. Earl Tjoe A On is elke avond zelf aanwezig in de gym als trainer en is beschikbaar voor advies en/of begeleiding van alle gym gebruikers.


Aerobics

In de gesloten zaal naast de cardio ruimte worden ook verschillende aerobics lessen verzorgd. De lessen worden verzorgd door instructeurs van Cindy Reyke.


Boodschap van de gymcommissie:
Iedereen kan aan krachttraining doen, mits je de juiste dosering en methode toepast. Het is daarom van belang om je eerst goed te laten informeren door een deskundige voor je aan deze vorm van training gaat doen.
MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF